Afbeelding
Foto: PlantCreations

Kikker je werkplek op voor medewerkers van bedrijven

Algemeen

Door de coronacrisis werken veel medewerkers vanuit huis. Met de pakketten van ‘Kikker je werkplek op’ kunnen bedrijven hun medewerkers verrassen met een fijne groene thuiswerkplek.

PlantCreations verzorgt plantenarrangementen voor tuincentra en bloemenwinkels in Nederland en in het buitenland. De productie is op dit moment door de huidige omstandigheden vele malen minder dan normaal. Dus dit vraagt om een creatieve oplossing. Waardoor ook een viertal leveranciers (telers) hun planten kunnen blijven leveren.
Ton Kleijberg, directeur PlantCreations: “Het zijn moeilijke tijden ook voor ondernemers. Veel medewerkers werken vanuit huis en hoe kun je ze laten weten dat je aan ze denkt? Wij hebben de planten en potten in huis en hebben een zestal pakketten samengesteld. Met mooie planten en potten die perfect bij elkaar passen. En die niet te veel ruimte innemen. Zo weten de bedrijven zeker dat hun opkikker een plekje op de thuiswerkplek krijgt. ”En dat is nog niet alles. “Wij maken van deze opkikker een écht leuk cadeau”, aldus Ton. “De planten en potten versturen we veilig in een doos naar al de medewerkers. Inclusief een instructie om het arrangement eenvoudig in elkaar te zetten. Ook leuk: op de instructie komt het logo en bedrijfsnaam te staan.”

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant