Lancering webshop www.steundekweker.nu | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: steun de kweker

Lancering webshop www.steundekweker.nu

Bijzondere tijden vragen om bijzondere samenwerkingen.

KP Holland lanceert vandaag in samenwerking met collega-kwekers Opti-Flor, Van der Arend Tropical Plantcenter en Beautyplants de webshop www.steundekweker.nu.

Op deze webshop zijn verschillende boxen met plantmixen voor de thuisblijvers in deze periode te koop. Een Thuiswerk-mix, een Kantoor aan huis-mix en een Frisse lucht-mix. Deze boxen kunnen online besteld en betaald worden, en worden vervolgens thuis bezorgd.
“Op deze manier proberen wij de verspilling van planten tegen te gaan. Al onze planten worden met liefde en passie gekweekt en verdienen een betere toekomst dan de afvalcontainer. Dus stop the waste, steun de sector en ga naar www.steundekweker.nu”, aldus Pim van der Knaap, sales KP Holland.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>