GROEN-Direkt opent doorlopende ‘1-stuks monsterpresentatie’ | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: groen direkt

GROEN-Direkt opent doorlopende ‘1-stuks monsterpresentatie’

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 29 mei opent GROEN-Direkt een doorlopende 1-stuks monsterpresentatie, die op afspraak toegankelijk is voor klanten.

Het is een formule die de klant in staat stelt om het aanbod fysiek te bekijken, binnen de kaders van de coronarichtlijnen. Van het hele sortiment tuinplanten staan monsters opgesteld, niet in lagen zoals gebruikelijk, maar per partij één plant. Verder is de presentatie gelijk, dus alfabetisch gerangschikt en men kan de planten voelen, zien en ruiken. Klanten kunnen via de reguliere bestelapplicatie op de tablet bestellen. Deze presentatie zal om de 2 weken geheel ververst worden. Het hele assortiment blijft ook beschikbaar op de webshop. Iedere twee weken wordt dit volledig hernieuwd, inclusief nieuwe foto’s.
Door middel van deze maatregelen wil GROEN-Direkt haar klanten een zo veel mogelijk gelijke koopervaring bieden. Ondanks de volle functionaliteit en het volledige aanbod van de webshop blijft er namelijk een sterke behoefte bij klanten om het aanbod op locatie te bekijken en te vergelijken. “Een blik op de plant, ook om de verkoopwaarde te bepalen, is een belangrijke beslissingsfactor voor de klant van GROEN-Direkt”, aldus directeur Taaf Rosbergen.

Maximaal 2 klanten binnen
De presentatie is vijf dagen per week toegankelijk, uitsluitend op afspraak. Hiermee, reguleert GROEN-Direkt het bezoekersaantal. Er worden niet meer dan twee klanten tegelijk binnengelaten. Op deze wijze worden gezondheidsrisico’s voor zowel bezoekers als voor de medewerkers van GROEN-Direkt tot het minimum beperkt.
De buitengewone presentatie opent op dinsdag 7 april en wordt in ieder geval tot en met vrijdag 29 mei gecontinueerd. Eind mei zal GROEN-Direkt op basis van de actualiteit beoordelen of de periode wordt verlengd.
“Het is een noodgreep. Zo snel de situatie het weer toelaat, stappen we over op onze reguliere beursroutine”, zo benadrukt Rosbergen. “Vooralsnog ga ik ervan uit dat de grote Najaarsbeurs op 26 en 27 augustus gewoon plaatsvindt.”

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>