Afbeelding
Foto: Bloemenkrant

Samen sterk: We will keep Flowering the World!

Algemeen

Doe mee, keep the sector alive. Deel het laatste nieuws, uw ervaringen én initiatieven!

De huidige situatie behoeft geen nadere uitleg: het zijn zware tijden voor iedereen, niet in het minst voor alle partners in de sierteeltbranche. Des te belangrijker om nu de handen ineen te slaan en alle schakels in de keten met elkaar te verbinden. Hoe? Heel eenvoudig.

De Bloemenkrant en 2Dezign nemen het initiatief om twee keer per week - dinsdag en donderdag - een speciale Bloemenkrant Nieuwsbrief uit te brengen, onder het motto: ‘Samen sterk: We will keep Flowering the World!’

Laat uw stem horen
Met deze nieuwsbrief willen we de stem zijn van strijdend sierteelt Nederland. Alles in de sector is op dit moment versnipperd en de behoefte aan eenheid en saamhorigheid is groot. Juist in deze moeilijke periode bieden wij iedereen in de keten de ruimte om zijn of haar verhaal te doen. Dus sierteelt ceo’s, beleidsmakers, kwekers, exporteurs, veredelaars, lijnrijders, bloemisten, retailers en groothandelaars... laat uw stem horen!

Bloemenkrant.nl
Stuur ons uw mail, blog of gesproken tekstvideo via whatsapp. Met nieuws, ervaringen, tips, vragen of initiatieven die nu belangrijk zijn om te delen in de sector. Een selectie hiervan nemen we op in onze speciale Nieuwsbrief ‘Samen sterk: We will keep Flowering the World!’

• Stuur een liggend opgenomen filmpje met uw boodschap (compact en to the point) deel uw ervaringen.
• Beschikt u niet over een video-opname, dan zijn een foto (jpg) en een tekst ook welkom.
• Deel uw verhaal, positief of negatief. Wat kan de sector hiervan opsteken? Wat is uw advies? Meld acties in het land. Hoe ziet u de toekomst?

Mail ons. Uw berichten kunt u sturen naar redactie@bloemenkrant.nl

Bereik iedereen in de keten
De speciale nieuwsbrief ‘Samen sterk: We will keep Flowering the World!’ gaat naar al onze abonnees. Uw bericht, boodschap bereikt iedereen in de keten. Laten we, zoals onze premier het eerder zei, omzien naar elkaar. Laten we elkaar helpen. Laat daarom uw stem horen. Alleen samen kunnen we deze corona-crisis overwinnen.

De initiatiefnemers
Bloemenkrant en 2Dezign


Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant