Innovatieve en decoratieve verpakkingen voor bloemen en planten | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Koen Pack

Innovatieve en decoratieve verpakkingen voor bloemen en planten

In 23 jaar heeft Koen Pack een reputatie opgebouwd in het leveren van innovatieve bloemen- en plantenverpakkingen gebaseerd op de nieuwste markttrends.

Wij leveren bloemen- en plantenhoezen die aan de laatste modetrends in kleur, vorm en materialen voldoen en die voorzien in de laatste behoeften van winkeliers en consumenten.

Groothandel, kwekerij, boeketterie of exporteur, bij alle onze klanten staan we bekend om de hoge service die wij leveren en onze persoonlijke aanpak. Ook jou helpen we graag je te onderscheiden in de markt door gebruik te maken van onze nieuwste collecties en op maat gemaakte ontwerpen.

Laat je inspireren op onze website. Of ervaar onze nieuwste collecties in één van onze showrooms.

De overheid heeft deze week aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het corona virus. Dit heeft grote gevolgen voor ons allemaal. We begrijpen dat het voor iedereen een spannende tijd is. Namens alle collega’s van Koen Pack, wensen iedereen een goede gezondheid, maar natuurlijk ook heel veel sterkte in deze onzekere periode.

Om verspreiding van het virus te minimaliseren, volgen ook wij de adviezen en de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. Wij willen je er graag op wijzen dat Koen Pack gewoon open is en je onze account managers en de binnendienst zoals altijd kunt bereiken.

Koen Pack Team
www.koenpack.com

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>