FlowerTrials® bestuur beslist 6 april over doorgaan of annuleren | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: PR

FlowerTrials® bestuur beslist 6 april over doorgaan of annuleren

In navolging van de huidige algemene richtlijnen in Nederland m.b.t. het COVID-19 Corona virus heeft het FlowerTrials bestuur unaniem besloten om tot 6 april te wachten met de beslissing of FlowerTrials op zich volledig wordt geannuleerd of toch plaatsvindt, zij het misschien in een afgeslankte format. 

Het bestuur volgt de situatie op de voet en elke wijziging in bovenstaande beslissing wordt onmiddellijk bekend gemaakt.

Intussen brengt de organisatie de sector verder op de hoogte van de aankomende plantinnovaties voor het nieuwe seizoen via de gebruikelijke nieuwsbrieven en sociale mediakanalen. De FlowerTrials website biedt eveneens een uitgebreid overzicht van de nieuwste veredeling op het gebied van pot en perkplanten.

Norman Cools, ICT & PR Manager VWS Flowerbulbs en voorzitter van het FlowerTrials bestuur: “Het FlowerTrials bestuur en alle leden zijn bijzonder onder de indruk van de zware impact die deze pandemie heeft op de sierteelt en wensen u, uw families, werknemers en collega’s veel sterkte in deze moeilijke tijden.”

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>