De wondere wereld van................. | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto:

De wondere wereld van.................

Het is een rare tijd. Wat de ene dag nog een artikel is met een knipoog, is de andere dag overbodig. Helaas overkwam De Bloemenkrant dat ook.

Met grote zorgvuldigheid worden de artikelen samengesteld, maar het artikel in de Bloemenkrant over Floriworld werd snel gewijzigd in de vorm zoals nu op onze website. Natuurlijk willen onze samenstellers, kwekers en handelaren een hart onder de riem steken. En natuurlijk zijn zij als geen ander betrokken. Dus nog voor het ter perse gaan werd het artikel veranderd en in de juiste vorm uitgeschreven. Maar dan heb je te maken met systemen die niet altijd in de 'mood' zijn om pagina's of artikelen goed op te slaan.

Met excuses publiceren we hier het goede artikel, net als op onze website. Dus wilt u het teruglezen, lees dan onze versie op pagina 8 van de digitale Bloemenkrant. (zie hiernaast of op onze site) Wij wensen iedereen in onze sierteeltbranche heel veel sterkte. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>