Logo bloemenkrant.nl
Foto: Robert Modderkolk

TuinZaken Retail Awards 2019

Tijdens het TREx Retail Gala ter gelegenheid van The Garden Retail Experience 2020 zijn op dinsdag 11 februari de TuinZaken Retail Awards 2019 uitgereikt in acht categorieën.

De TuinZaken Retail Awards vormen binnen de tuincentrumbranche als de belangrijkste onderscheidingen. De zes TuinZaken Product Awards zijn toegekend aan: Sempergreen (Groen buiten), VDE Plant (Groen binnen) Coen Bakker Deco (Inrichting en sfeer indoor), Elho (Inrichting en sfeer outdoor), Pokon Naturado (Tuinonderhoud en -gereedschap), Edgard & Cooper (Dierenartikelen).

Tevens is Bert Griffioen excellence tuinpersoonlijkheid van het jaar 2019 en ontving hij de Karel Verdonschot Award. Hendrik Vreeman, ondernemer van Intratuin Almelo, Apeldoorn, Deventer en Lochem, is Retailer van het jaar 2019.

Vernieuwing was de rode draad tijdens het juryberaad dat haar oordeel velt over verrassend vernieuwende collecties en concepten en de meest bijzondere of meest duurzame innovaties bij de leveranciers. Tevens spelen aspecten als prijs-kwaliteitverhouding, logistiek en service een belangrijke rol en is gekeken naar de nieuwe opkomende namen in de branche.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden