Logo bloemenkrant.nl
Varend Corso Westland 2015 1 augustus westlanddag
Varend Corso Westland 2015 1 augustus westlanddag (Arnaud Roelofsz Fotografie)

Haagse deelnemers welkom bij varend corso

De varend corsostoet voor dit jaar krijgt steeds meer vorm. Inmiddels kan de organisatie bekendmaken dat er al ruim veertig boten zijn aangemeld.

Het publiek kan dit jaar veel vaste deelnemers van het Varend Corso Westland voorbij zien varen. Zo doet traditiegetrouw weer een flink aantal dorpskernen mee. Daarnaast zijn ook de bekende tuinbouwbedrijven te vinden in het deelnemersveld. Onder anderen Anthura, Certhon, Hamifleurs en Van der Valksystemen hebben zich aangemeld. Omdat de nieuwe route door de hofstad gaat, heeft de eerste Haagse deelnemer zich bij het varend corso aangemeld. Aannemersvereniging Haaglanden.
Zoals gebruikelijk varen de kinderboten en jeugdboten mee en ontbreken de muziekboten evenmin. Als in het eerste weekend van juli (2-3-4-5 juli) weer een compleet corso door de Zuid-Hollandse wateren trekt, betekent dat een uur lang genieten voor de honderdduizenden toeschouwers die jaarlijks op het spektakel afkomen. De definitieve route wordt deze maand bekend gemaakt. 

De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart, tenzij de stoet al eerder vol is. Aanmelden kan via info@varendcorso.nl.


 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden