Logo bloemenkrant.nl
Foto: dutch lighting

Dutch Lighting Innovations richt zich op Europa

Dutch Lighting Innovations ontwikkelt en produceert belichtingssystemen voor de glastuinbouw wereldwijd.

Door de grote (internationale) omzetgroei in de afgelopen jaren is uitbreiding van het team voor verkoop, logistiek en ontwikkeling noodzakelijk voor een verdere groei in Europa.

"Na 5 jaar Dutch Lighting Innovations te hebben opgebouwd in het buitenland, vooral in Canada en Amerika, is nu de tijd gekomen om de glastuinbouw in Nederland, Europa en Rusland verder te gaan bewerken", zegt directeur Ton ten Haaf. "Door het veranderende leveranciersaanbod zijn we met de versterking op het personele vlak beter in staat om de thuismarkt beter te bedienen."

Uitbreiding team
Voor de verkoop van led-belichting in Europa is Dennis Janmaat aangetrokken, voor verkoopondersteuning en ontwikkeling Jan Mulder en voor inkoop en logistiek is dat Pim van Eijk. Om de levering en productie in Nederland beter te kunnen stroomlijnen, komt er in Schiphol-Rijk een nieuw kantoor, zodat de verdere groei soepel kan verlopen. Ten Haaf: "Naast de ontwikkeling van HPS-armaturen gaan we ook led-armaturen verder ontwikkelen, want we verwachten de komende jaren een geleidelijke overgang van hogedruknatriumlampen naar hybride belichtingssystemen en later naar full led."

Fotobijschrift
v.l.n.r. Jan Mulder, Ton ten Haaf, Pim van Eijk, Dennis Janmaat en Pepijn Looijaard. 

 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden