Logo bloemenkrant.nl
Foto: groen-direkt

GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs 2020: bizar druk

Dinsdag 4 en woensdag 5 februari vond de GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs plaats.

Deze internationale handelsbeurs in tuinplanten is nog nooit zo druk bezocht. Op de eerste beursdag waren 's ochtends vroeg al duizenden handelaren en inkopers aanwezig. Dit komt mede door het unieke assortiment van GROEN-Direkt dat gekenmerkt wordt door haar grootte, diversiteit, breedte en seizoengerichte producten. Naast populaire tuinplanten biedt GROEN-Direkt ook de nieuwste soorten en bijzondere, exclusieve partijen.

Positief
Het warme winterweer zorgde bij bezoekers voor veel vertrouwen in een goed tuinseizoen. Ze waren ronduit positief en kochten gretig in. Het uitblijven van de winter heeft ervoor gezorgd dat meer orders direct op datum zijn gezet en verhoudingsgewijs minder orders op afroep. Qua aantal karren zijn er 6% meer planten verkocht. In gerealiseerde omzet ligt dit percentage nog wat hoger, omdat er over het algemeen meer dure producten zijn verkocht.

Ruimer aanbod
Het assortiment was op de Voorjaarsbeurs nog ruimer dan de vorige editie. Dit kwam onder meer door doordat solitairen hun come back maakten en GROEN-Direkt weer nieuwe kwekers mocht verwelkomen die hun tuinplanten via hen aanboden. 

Unieke formule
Door de combinatie van 30 monsterbeurzen per jaar en een webshop biedt GROEN-Direkt het hele jaar een zeer divers en breed assortiment tuinplanten onder één dak. Het gehele aanbod is ook in de webshop op overzichtelijke wijze te bekijken en te bestellen. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden