Logo bloemenkrant.nl
Foto: decorum

African Breeze steunt Zambian Carnivore Programme

Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert van iedere plant die verkocht wordt onder haar merk African Breeze een deel aan het Zambian Carnivore Programme (ZCP).

Vreugdenhil Bulbs & Plants teelt acht producten met de merknaam African Breeze. Door de verpakking met Afrikaans accent, zijn deze planten vrolijke blikvangers. Rob Klop, verkoper van Vreugdenhil Bulbs & Plants: "De Ornithogalum Dubium is het eerste product dat weer leverbaar is onder African Breeze, komende weken worden er steeds meer producten toegevoegd. Naast het laatstgenoemd product, is het volgende assortiment beschikbaar: Ornithogalum thyrsoides, Scilla peruviana, Ensete maurelli, Albuca spiralis 'Frizzle Sizzle', Lachenalia en Pennisetum". 
Alle African Breeze producten zijn onder het Decorum kwaliteitslabel verkrijgbaar en zijn ze te herkennen aan de kenmerkende groene uitstraling. De planten van African Breeze onder het merk Decorum zijn zorgvuldig geselecteerd op zwaardere kwaliteit.
 
Donatie aan het WNF
In januari 2019 is het African Breeze concept gestart en in augustus 2019 werd een eerste donatie gedaan van €10.000 aan het Wereld Natuur Fonds. "Door onze intensieve samenwerking met diverse kwekers in Afrika, voelen wij ons zeer verbonden met het continent en zien wij het als onze plicht om iets terug te doen. Zowel voor de mensheid als voor de dieren. Wij zien dit dan ook niet als een eenmalige actie en willen dit project graag blijven steunen" aldus Jochem Vreugdenhil, eigenaar van Vreugdenhil Bulbs & Plants.


  

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden