.
. Foto: Schuchrat Kurbanov

IPM 2020 presenteert voortreffelijk kaderprogramma

Algemeen

Van 28 t/m 31 januari 2020 komt de gehele internationale tuinbouwbranche weer samen op de IPM ESSEN. Naast een omvangrijk aanbod exposanten heeft de internationaal toonaangevende tuinbouwbeurs opnieuw een exclusief en informatief kaderprogramma.

Met wedstrijden zoals Show Your Colours, het toekomstcongres van GaLaBauer, trendy live shows in de FDF World of de Showvitrine Nieuwe Producten doen beursbezoekers nieuwe kennis op om hun bedrijf klaar te stomen voor de toekomst en kan er tegelijkertijd worden genetwerkt.

De Showvitrine Nieuwe Producten selecteert planteninnovaties in de categorieën perk- en balkonplanten, voorjaarsbloeiers, bloeiende kamerplanten, groene kamerplanten, struiken, vaste planten en kuipplanten. Alle exposanten van de IPM kunnen hun producten ter beoordeling aanmelden. De winnaar wordt bekend gemaakt op het heropeningsfeest op de eerste beursdag. Alle inzendingen worden gedurende de gehele beurs in hal 1A tentoongesteld.

Bij de Show Your Colours Award, georganiseerd door BIZZ Communications en de Messe Essen, draait het allemaal om mooie storytelling. De struiken en vaste planten met de beste marketingideeën ontvangen een onderscheiding. Die wordt uitgereikt op 30 januari om 15.00 uur.

De bloemisterijwedstrijden hebben in 2020 het thema 'Zo leef ik; groener wordt het niet!'. Bloemisten en bloemisten in opleiding worden opgeroepen om hun fantasie de vrije loop te laten en met hun inzending hun liefde voor de diversiteit en schoonheid van de natuur uit te drukken. Op 31 januari wordt de begeerde IPM-Messecup uitgereikt.

Met de 'Grower of the Year Award' zal de internationale vereniging AIPH (International Association of Horticultural Producers)dit jaar opnieuw de beste telers in het zonnetje zetten. Het feestelijke gala vindt plaats op de avond van de eerste beursdag.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant