Logo bloemenkrant.nl
Foto:
Growers pride

Van der Plas geeft lisianthus extra podium

Met een sprankelende Lisianthus eindejaarsactie weet Van der Plas kwekers een extra podium te geven voor hun prachtige product. Zij verrassen de kopende bloemist met een inspirerend Lisianthusboek.

"Als totaalleverancier voor de bloemist zoekt Van der Plas altijd naar manieren om klanten te inspireren " zegt Jeroen Judels, verkoopleider Duitsland voor de bloemist. "De Lisianthus eindejaarsactie past dan ook goed bij de missie Van der Plas. Door het Lisianthusboek cadeau te geven aan bloemisten die Lisianthus kopen, helpen we de kwekers om hun prachtige product extra onder de aandacht te brengen. Anderzijds hopen we dat de bloemist de prachtige inspiratievoorbeelden met Lisianthus in het boek gebruikt om consumenten te verleiden meer Lisianthus te kopen. De actie leent zich bij uitstek voor de december cadeaumaand. Voor de kerstperiode is rekening gehouden met een extra mooi aanbod rode en witte Lisianthus."

The Flower Bazar

Het idee voor deze sprankelende Lisianthus eindejaarsactie is volgens Judels geboren tijdens de deelname van Van der Plas aan The Flower Bazar in Hamburg. "Dit was een beurs die volledig aansloot met wat wij bieden, een totaalpakket voor de bloemist. Vanonder één dak levert Van der Plas een breed scala aan kwaliteitsproducten zoals bloemen, planten, snijgroen, decoratie en andere toegevoegde waarde. Doordat de juiste doelgroep op de beursvloer aanwezig was konden we vakspecialisten en bloemisten vertellen over de kwekers met wie Van der Plas samenwerkt en welke prachtige producten zij kunnen leveren. Maar ook dat we altijd kiezen voor kwaliteit."

Lisianthus eindejaarsactie

"Tijdens The Flower Bazar, welke overigens perfect geregeld was door de bedenkers Rudi en Pascal van 2Dezign, werd eveneens het prachtige Lisianthus inspiratieboek onder de aandacht gebracht. In opdracht van de bij de productgroep Lisianthus aangesloten kwekers was ook dit door 2Dezign gemaakt. Voor een stukje extra productpromotie voor de kwekers kwamen we op het idee van de Lisianthus eindejaarsactie en hebben we hiervoor de benodigde boeken van de productgroep Lisianthus gekocht. De actie is inmiddels gestart en levert leuke reacties op."

Floral Trade Group

Van der Plas is een in familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring als totaalleverancier voor de bloemist. De export is gericht op alle Europese landen. De grootste afzetlanden zijn Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Samen met kwekers wordt ervoor gezorgd dat de mooiste producten worden geleverd in de juiste samenstelling.
Van der Plas is onderdeel van de Floral Trade Group. Hierdoor behalen ze synergievoordelen op het gebied van gezamenlijke sourcing. Daarnaast delen ze kennis en kunde over de consument en marktbenadering. Doordat Van der Plas samenwerkt met de zusterbedrijven binnen Floral Trade Group, bieden ze klanten een compleet assortiment van bloemen, planten en decoratie.
De bedrijven binnen Floral Trade Group werken samen op het gebied van ICT, HR, Marketing, Operatie en Logistiek.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden