Tweede editie Green Trend Report verschenen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal lemkes

Tweede editie Green Trend Report verschenen

De tweede editie van het Green Trend Report is uit.

In de gezamenlijke uitgave van Royal Lemkes, Dümmen Orange en Floramedia zijn acht grote trends opgenomen: ambacht, verstedelijking, globalisering, aquacultuur, ruimtevaart, veroudering, klimaatverandering en verbondenheid. 

De drie samenwerkende partijen zien voor groen een veelbelovende toekomst weggelegd, domweg omdat de wereld en de mens niet zonder kan.

Royal Lemkes verwoordt het als volgt: "Onze groene wereld, de wereld van bloemen en planten, verandert almaar sneller. Dat maakt het steeds uitdagender om in te spelen op de wensen en verwachtingen van consumenten. Zou het niet mooi zijn als we een glazen bol hadden waarin je de toekomst kon zien? In één keer helder voor ogen wat de nieuwe ontwikkelingen zijn. Welke trends verder doorzetten. Wat de kansen zijn die eraan komen als het gaat om groen. Dat zou voor iedereen in onze sector – kwekers, veredelaars, retailers – een enorm verschil maken.
Nu hebben we geen glazen bol, maar misschien wel iets mooiers: het Green Trend Report. Een inspirerend inkijkje in de laatste trends en ontwikkelingen. En verder, naar wat zich nog achter de horizon bevindt. "
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>