Diversiteit aan stands op jubileum Mechanisatie | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto:

Diversiteit aan stands op jubileum Mechanisatie

Begin januari, van dinsdag 7 tot en met 9 januari staat de Haarlemmermeer Expo Hal weer in het teken van de Mechanisatie.

Tijdens deze jubileum tentoonstelling zullen 106 standhouders u als bezoeker hun producten, activiteiten, diensten en noviteiten laten zien.

De Stichting Mechanisatie Tentoonstelling Bollenstreek is er weer klaar voor. In de Haarlemmermeer Expo hal nabij Hoofddorp, met een oppervlakte van 10.000 m2, tonen de standhouders alle nieuwe ontwikkelingen betreffende de bloemen-, bollen- en vaste plantensector. Ook voor de Akkerbouw is deze beurs interessant. Daarnaast zijn ook alle sector gerelateerde dienstverleningen en toeleveringen van de partij. Zeker in een tijd waarin elke investering rendabel moet zijn is het belangrijk een goede inschatting te maken welke mogelijkheden voor de business belangrijk zijn.

Noviteiten

De mechanisatietentoonstelling is een bijzonder evenement dat direct aan het begin van ieder nieuw jaar plaats vindt. Als bezoeker zal men vele noviteiten, verbeteringen en een breed assortiment aantreffen. Een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleveringsbedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Daarnaast worden er ook diensten op het fiscale, juridische en financiële vlak aangeboden. Tevens is er veel aandacht voor milieu en veiligheid, waar steeds hogere eisen aan worden. Denk hier bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het behalen van een aantekening voor de spuitlicentie.

Investeringsplan

Kortom, genoeg keuze om standhouders te bezoeken die bestaande of nieuwe producten, precies gericht op de situatie, willen tonen. Deze standhouders zijn desgewenst graag bereid een passende offerte of investeringsplan aan te bieden.

Deze beurs is ook een beurs waar men collega's (vakgenoten) kan ontmoeten, of gezamenlijk de producten kan bewonderen. Gezelligheid staat in een hoog vaandel.

Dit jaar zijn er ook weer andere activiteiten, een aantal gerenommeerde Tulpenkwekers showen hun producten. Door middel van vooraanmelding is het mogelijk om een "punt" te halen voor uw spuitlicentie.        

Wederom is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een tractordealer een testrit te maken op het buitenterrein.

Plattegrond

Op de beurs is een plattegrond beschikbaar van de beurs en alfabetisch alle standhouders met adresgegevens en bedrijfsinformatie. Daarnaast staan alle gegevens op de website www.smtb.nl waar men naast allerlei beursinfo ook rechtstreeks naar de websites van de standhouders kan doorlinken.
Openingstijden dinsdag 7 januari tot en met donderdag 9 januari van 13.00 tot 21.30 uur. Toegang € 5,-

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>