Lansbergen Orchids en BingSin Garden gaan samenwerken in Snij Oncidium | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: lansbergen

Lansbergen Orchids en BingSin Garden gaan samenwerken in Snij Oncidium

Afgelopen week hebben Patrick Lansbergen van Lansbergen Orchids uit De Lier en Liao Ping-Hung van BingSin Garden uit Taiwan een intentieverklaring ondertekend.

Partijen zullen de Europese markt gaan verkennen voor snij-Oncidium. Vanaf januari zullen wekelijks takken snij-oncidium van kwekerij BingSin Garden uit Taiwan worden ingevlogen. Lansbergen verzorgt de afzet in Nederland. Miao Wu is mede-initiator van de deal die in samenwerking met Triple Group tot stand is gekomen. 

Taiwanese delegatie vanuit food en agrisector
De voorbije week bezocht een groep Taiwanese ondernemers Nederland om indrukken op te doen om uiteindelijk de tuinbouwsector in Taiwan naar een hoger plan te tillen. Tevens zoeken zij samenwerkingen met Nederlandse partijen om de export vanuit Taiwan te bevorderen. Hiervoor is een mooi programma van bezoeken aan bedrijven in het Westland en de Hoeksche Waard afgewerkt.

De groep Taiwanese ondernemers zijn o.a. van bedrijven die restaurants beleveren met verse groente en fruit, dagelijks lunchboxen van 70.000 kinderen samenstellen en distribueren, (specialistische) groente- en bloemenkwekers en groepsleider Miao Wu. Zij is voormalig CEO van Leadtek Europe en Ameryllo (beide high-tech ICT-bedrijven) en tevens partner van een kwekerij. 

Fotobijschrift: Miao Wu (Wu Holding), Patrick Lansbergen (Lansbergen Orchids) en Liao Ping-Hung (BingSin Garden)

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>