Spectaculair planten evenement "PLANTSPIRATIE 2020" | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: BK

Spectaculair planten evenement "PLANTSPIRATIE 2020"

Douwe Hoving | Potplanten organiseert op 2 December 2019 een waanzinnig potplanten evenement voor bloemisten in Nederland.

Bij Ter Laak Orchids in Wateringen komen verschillende groenspecialisten een presentatie of demonstratie verzorgen en kunnen bloemisten inspirerende kwekers ontmoeten. Het evenement heeft als doel om de bloemist (weer) als plantenspecialist te laten stralen in een sterk veranderende branche. Alles, om de verkoop van planten door de bloemist een impuls te geven.

Kennis, kwaliteit en duurzaamheid
De verkoop van potplanten is de laatste jaren behoorlijk veranderd en al lang niet meer voorbehouden aan bloemisten en tuincentra. Vooral grootwinkelbedrijven als supermarkten en bouwmarkten laten hun stem horen. Hoe ga je daar als bloemist mee om? Douwe Hoving: "Ik geloof hierbij in het onderscheidend vermogen van een specialisme en daar zijn 3 elementen belangrijk voor, namelijk kennis, kwaliteit en duurzaamheid. Deze 3 elementen zullen tijdens Plantspiratie een belangrijke rol spelen."
Bloemisten kunnen tijdens Plantspiratie 2020 volop netwerken en inspiratie opdoen. Bijvoorbeeld tijdens de demonstratie van Marielle Ter Laak van de Phalaenopsis en de presentaties van Douwe Hoving over verkoop van planten en prijsdruk en die van Lianne van Leliedesign over Social Media.

Tijdens de uitgebreide lunch kan de bloemist een rondje maken langs de diverse kwekers van Decorum Company, hen persoonlijk ontmoeten en hun producten zien, ruiken en voelen. 
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>