Afbeelding
Foto: gerbera united

Gerbera United viert tienjarig bestaan in nieuwe kas

Algemeen

Dit is een bijzonder jaar voor Gerbera United, het bedrijf bestaat namelijk tien jaar. Ook nam zij onlangs haar derde locatie in gebruik.

Na maanden van voorbereiden en optimaliseren van de nieuwe, moderne kwekerij, is het nu tijd voor een officiële opening.

Afgelopen zomer nam Gerbera United haar nieuwe locatie, aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp, voor het eerst in gebruik. Nu de kas volledig 'up and running' is, is het hoog tijd voor de officiële opening, die deze week plaatsvindt. Op 21 november zijn de klanten van Gerbera United uitgenodigd. Zij worden welkom geheten met een terugblik op 10 jaar Gerbera United en mogen de nieuwe kas vervolgens zelf bewonderen. Ook houdt Hans van Breukelen (Nederlands beste keeper uit de jaren '80 &'90) een inspirerende speech over onder andere samenwerking. Twee dagen erna, op 23 november, wordt de opening van het nieuwe pand groots gevierd met collega's, medewerkers, vrienden en familie. 

Jubileum 
De festiviteiten van deze week staan niet alleen in het teken van de opening van de nieuwe locatie, ook het tienjarig jubileum van het bedrijf wordt gevierd. Tijdens beide evenementen staat het ondernemersduo Dick Kooij en W.P. van den Berg uitgebreid stil bij 10 jaar Gerbera United en kijken zij vol positiviteit naar de toekomst.  

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant