Consumentenonderzoek duurzaamheid nu beschikbaar | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: RFH

Consumentenonderzoek duurzaamheid nu beschikbaar

Duurzaamheid is een actueel en belangrijk thema. Zeker ook in de sierteeltsector. Maar wat vindt eigenlijk de consument van duurzaamheid in relatie tot sierteeltproducten?

Dit onderzoek is een herhaling van het duurzaamheidsonderzoek van Productschap Tuinbouw uit 2009. Het geeft onder andere inzicht in hoeverre het koopgedrag van de consument is veranderd en beïnvloed in een periode van tien jaar. Het online onderzoek is ingevuld door 3.750 consumenten.
Uit het onderzoek volgt onder andere, dat het belang van duurzaamheid bij sierteeltproducten de afgelopen tien jaar in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk is toegenomen. Wel zijn er kansen om de herkenbaarheid en beschikbaarheid van duurzame sierteeltproducten richting consument te verbeteren.

Voor meer informatie, zie RFH.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>