5 prijzen voor Oerlemans Plastics | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: oerlemans

5 prijzen voor Oerlemans Plastics

Vorige week presenteerde de brancheorganisatie EFTA haar tweejaarlijkse uitreiking van de Benelux Awards.

Tijdens dit evenement werden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst. In aflopende volgorde ontvingen de beste inzendingen qua drukwerk waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards en Eervolle vermeldingen. Oerlemans Plastics uit Giessen haalde het podium in vijf van de vijftien categorieën.

Directeur Johan Kranenbroek is verrast én trots: "In deze branche hebben we te maken met 126 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met vijf Awards…daar word je stil van! Het team van Oerlemans heeft een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde Awards. Het resultaat is voor de vakmensen overweldigend: twee gouden, één zilveren, één bronzen Award en een eervolle vermelding!"

In podiumvolgorde staan de prijswinnende producten gepresenteerd:
     categorie flexoprint op folie smal: goud voor de Jack's Farm diepvrieszak van Beltaste
     categorie flexoprint op folie gelamineerd: goud voor de Versele-Laga schelpenzand zak
     categorie flexoprint op folie breed: zilver voor de Bellandris potgrondzak
     categorie flexoprint op folie smal: brons voor de Jumbo diepvrieszak Mexicaanse groente
     en tot slot een eervolle vermelding voor de America Today verzendverpakking in de categorie flexodruk op folie, vanwege het behaalde sublieme drukresultaat bij het inzetten van enkel zwart en lak als drukkleuren.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>