Succesvolle Trade Fair voor AltaNova | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke / Fotovak

Succesvolle Trade Fair voor AltaNova

Om de nieuwe pay-off 'Blooming Dreams' kracht bij te zetten, creëerde AltaNova een prachtige droomwereld in de stand, waar bezoekers al hun zintuigen konden laten prikkelen.

De afgelopen maanden zijn de nieuwe huisstijl en bijpassende huisstijlmiddelen ontwikkeld. Naast een nieuw logo, zijn er onder andere nieuwe verpakkingen (hoezen en etiketten) en een magazine ontwikkeld. De bezoekers van de beursstand waren vol lof over de nieuwe huisstijl.
Vanaf nu is ook de gloednieuwe website altanova.nl live. Hierop is het bijzondere, bloeiende assortiment te vinden, wordt de bloeiende visie van AltaNova verteld en kan de website bezoeker verzorgingstips ontdekken.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>