Decorum bloemenjurken tijdens VBW regio-event | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Fotografie door Fred Roest

Decorum bloemenjurken tijdens VBW regio-event

Op zaterdag 2 november organiseerde de Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW) een regio-event west met 'Fashionable X-mas' als thema.

Locatie van het Event was het nieuwe inspiratiecentrum van Decorum-lid Ter Laak Orchids. Naast de vakwedstrijden stond er ook een wedstrijd van talentvolle bloemisten op het programma. De aanwezige bloemisten in opleiding maakten met Decorum bloemen en planten een selectie schitterende jurken.

Eric Pannenborg, een van de organisatoren van het regio-event: "We kijken terug op een zeer geslaagd event. De deelnemers hebben met de planten en bloemen van Decorum zeer mooie creaties gerealiseerd. Op naar het Nederlands Kampioenschap in 2020."

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>