Adomex presenteert 'Green Powers the flowers' magazine | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: adomex

Adomex presenteert 'Green Powers the flowers' magazine

Met als thema 'Green Powers the flowers' introduceert Adomex op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair een nieuw magazine op haar stand.

In deze speciale editie, vormgegeven door bloemstyliste Sarah Dikker, wordt aandacht geschonken aan welk ander snij- en decoratiegroen dan de gebruikelijke combinatie bij een bepaalde bloem past.

Veel gestelde vraag
De vraag die Adomex vaak hoort van retailers, bloemisten, arrangeurs, boeketmakers en anderen is: welk (ander) groen past bij deze bloem? Welke combinaties kun je maken en welke bloemen moet je toevoegen? Deze onderwerpen komen dan ook uitvoerig aan bod in het nieuwe 'Green Powers the flowers' magazine. 

Sarah's Tips & Tricks 
Adomex wil naast informeren en inspireren ook vooral laten zien welke andere mogelijkheden er zijn naast de gebruikelijke combinaties. 'We moedigen aan om eens iets anders te kiezen dan het meest voor de hand liggende groen en écht innovatief te zijn', zegt bloemstyliste Sarah Dikker. Vanuit haar jarenlange ervaring met groen en bloem geeft Sarah in het magazine haar beste tips & tricks.

Stand  
Het thema van het magazine 'Green Powers the flowers' is doorgevoerd in de Adomex stand, waar bloemen verwerkt zijn in de groenobjecten. Een gratis printexemplaar is tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer te verkrijgen op de Adomex stand. De digitale versie is te vinden op de website: https://www.adomex.nl/catalogus/green-powers-the-flowers-1.html

Foto Adomex (v.l.n.r.): Presentatie van het nieuwe 'Green Powers the flowers' magazine met vormgever Sarah Dikker, Green Lady Esmée en Adomex directeur Anton Klunder op de Adomex stand.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>