OK Plant introduceert Green up your home 'Gift set' | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: OK plant

OK Plant introduceert Green up your home 'Gift set'

Tijdens de Trade Fair introduceert OK Plant haar Green up your home 'Gift set'.

Een luxe en compleet cadeauartikel ontwikkelt vanuit de groeiende behoefte naar kant-en klare decoratie artikelen voor het interieur.
OK Plant introduceerde afgelopen zomer het nieuwe winkelconcept 'Green up your home'. Een winkeldisplay waarin 'Little Kolibri Orchids' en een aanbod kleine groene kamerplanten 'Little Lizard Greens' wordt gecombineerd met sierpotten.

Cadeauset
"Na een succesvolle introductie heeft de vraag vanuit de markt geleid tot de doorontwikkeling van het winkelconcept naar een cadeauset. Zo kan de consument kiezen voor een samengestelde set", vertelt Thijs van der Valk, verkoper bij OK Plant. De 'gift set' is hierdoor de kleinste uitvoering van het door trends geïnspireerde winkelconcept. Van der Valk: "Het combineren van orchideeën met groen is een niet te missen trend. Vanuit onze eigen trendthema's hebben we de decoratief groengevulde dienbladen samengesteld. De groene vakspecialist wordt ontzorgd en heeft hiermee een eigentijds cadeauartikel, waardoor hij meerdere producten in één keer verkoopt."

Samenstelling
De 'Gift set' bestaat uit dienblad met een orchidee (9 cm) uit de collectie van Little Kolibri Orchids, een tweetal groene kamerplanten (6 en 9 cm) uit de collectie 'Little Lizard Greens', gecombineerd met sierpotten en een accessoire. Door het formaat leent de set zich goed als tafeldecoratie. De Green up your home 'Gift Sets' zijn verkrijgbaar in acht actuele interieurtrends. 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>