Afbeelding
Foto: logico

Cameleon Orchids gaat voor duurzame lijn 'Because we care'

Algemeen

Naast het reguliere Cameleon Orchids-merk presenteert Logico op de FloraHolland Trade Fair in haar stand, aanvullend een duurzame lijn, Cameleon Orchids 'Because we care'.

Door dit nieuwe 'Because we care'-concept draagt Logico haar steentje bij aan een gezonde(re) en duurzame wereld. 

Cameleon Orchids 'Because we care'
Enige tijd geleden heeft Logico de duurzame weg ingeslagen door de planten te vervoeren in de ECO-doos. Nu is de volgende stap gezet met deze duurzame lijn, namelijk het leveren van de orchideeën in een 100% FSC-gecertificeerd papieren tray. Daarnaast krijgen de orchideeën van Cameleon Orchids 'Because we care' een duurzaam etiket.

"Logico en het merk Cameleon Orchids zetten in op duurzaam, wij geloven in een mooie gezonde en duurzame wereld", vertelt Melvin van der Zeijden, Verkoopleider van Logico. "Door dit duurzame concept kunnen wij nu alle klanten bedienen, die vragen om duurzame oplossingen".|

Naast de duurzame verpakking heeft Logico ook het onafhankelijke keurmerk 'On the way to PlanetProof' behaald. Van der Zeijden: "Hiermee tonen we aan dat het product duurzamer is geproduceerd en daardoor beter is voor natuur, milieu, klimaat en dier.

De duurzame lijn Cameleon Orchids 'Because we care' bevat een duurzame tray, etiket, hoes en doos.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant