Dümmen Orange Experience Week aanstaande | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Dümmen Orange

Dümmen Orange Experience Week aanstaande

Dümmen Orange organiseert in week 45 de Dümmen Orange Experience Week waarin het assortiment bloemen en planten wordt gepresenteerd.

Vanaf maandag 4 november verwelkomt Dümmen Orange bezoekers op haar Open Huis-locatie in De Kwakel. Twee dagen later op zowel de IFTF in Vijfhuizen als op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. 

In De Kwakel toont Dümmen Orange Experience een breed rozenassortiment uit haar productielocaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia. Nieuw is de presentatie van product-highlights Pina Colada, Popcorn, Vitamums, Rainbow Circus, rozen en poinsettia in inspirerende cirkelarrangementen. 
Op de IFTF in Vijfhuizen laat de Dümmen Orange de meeste rassen en noviteiten voor de retail te zien.
Op de Royal FloraHolland Trade Fairstaan twee stands van de veredelaar. Een met bloemenarrangementen, potplanten, bloeiende bollen en de highlights van tropische planten. En een met vazen gevuld met kwalitatief hoogwaardige rozen, afkomstig van locaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia.

Rokus Hassefras, Marketing Manager bij Dümmen Orange zegt: "Het is voor Dümmen Orange altijd een plezier om in week 45 op de verschillende locaties zoveel bezoekers te verwelkomen. Het biedt ons de gelegenheid om met tal van mensen in contact te komen, waaronder telers, bloemisten, groothandelaren en retailers, om zo meer te horen over hun wensen en voorkeuren."
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>