BabStar.nl organiseert inspiratiemiddag tussen het coniferengroen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: BabStar.nl

BabStar.nl organiseert inspiratiemiddag tussen het coniferengroen

Bloemengroothandel BabStar.nl organiseert op zondagmiddag 3 november een kennismakingsmiddag met het mooie coniferengroen van Kwekerij Andromeda, Nieuw Loosdrechtsedijk 105b in Loosdrecht.

Coniferengroen
Een product wat heel goed past bij de komende winterperiode en de Kerst. Een product wat in de ogen van de organisatie van deze middag een beetje ondergewaardeerd wordt door de bloemist. Coniferengroen verdient zeker meer aandacht, want het is ontzettend mooi, heel lang houdbaar en het past goed bij Kerst als basis voor vele bloemwerken. Het is beschikbaar in zeker wel 50 tinten groen en mede daardoor veelzijdig te gebruiken... en het ruikt ook nog lekker. Al het groen heeft keurmerk MPS-A+ en is dus ook zeer geschikt voor de duurzame bloemist.
De kwekerij is landelijk gelegen in de buurt van de Loosdrechtse plassen en de moeite waard om te bezoeken. Er wordt zondagmiddag 3 november een rondleiding gegeven over de kwekerij door kweker Wim Steman die veel weet te vertellen over de vele soorten coniferen op de kwekerij. Bloemstyliste Martine Groot laat zien wat voor geweldigs er allemaal te maken is met de verschillende soorten groen. 

Belangstellend kunnen zich opgeven via de website van BabStar.nl 

Datum: zondag 3 november

Programma:
•    14:30 – 15:00 uur Ontvangst met koffie/thee in de kas.
•    15:15 uur Rondleiding over de kwekerij, al het groen zelf bekijken en voelen.
•    16:15 uur Inspiratie workshop door: Bloemstyliste Martine Groot.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>