Vakbeurs GrootGroenPlus 2019: Great in Green | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: FresonProducties

Vakbeurs GrootGroenPlus 2019: Great in Green

Van 2 tot en met 4 oktober 2019 werd alweer de 29e editie van vakbeurs GrootGroenPlus gehouden. Dit jaar stond de slogan 'Great in Green' centraal. Er waren 255 deelnemers, iets meer vierkante meters beursoppervlakte (3%) en ook het aantal bezoekers nam toe.

In totaal steeg het aantal bezoekers met 4,4 procent ten opzichte van vorig jaar. Er was 1,7 procent meer internationaal bezoek. In 2018 waren de bezoekers afkomstig uit 33 verschillende landen. Er werden drie nieuwe landen aan de beurs toegevoegd: Egypte, Marokko en Bermuda. Hiermee kwam het totaal op 36 landen. Voorheen kwamen de meeste internationale bezoekers vooral op de eerste dag, maar nu waren ze gespreid over drie dagen aanwezig.
De bezoekers toonden zich weer dik tevreden met de 29e editie van de vakbeurs. Het gemiddelde cijfer dat zij de beurs gaven, lag voor het derde jaar ruim boven de 8. Bezoekers waren ook te spreken over de uitstraling, de opzet en het aanbod van de beurs. Hiervoor werd een score van ruim boven de 8 toegekend. De 29e editie van de vakbeurs werd ook goed bezocht door de nationale en internationale pers. In totaal waren 26 anderstalige journalisten aanwezig.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>