Afbeelding
Foto: olaf janssen

Hortigala 2019 in de Ridderzaal

Algemeen

Dit jaar viert Hillenraad het 15-jarig jubileum van het Hortigala. Dit jubileum wordt op 1 november feestelijk gevierd op een unieke locatie.

Hillenraad is bijzonder trots en verheugd dit samen met de 100 meest toonaangevende Nederlandse tuinbouwondernemingen te mogen vieren in de Ridderzaal: "Wij zijn minister Carola Schouten bijzonder erkentelijk voor deze blijk van erkenning en waardering voor ons mooie tuinbouwcluster", aldus Hillenraad.

Onder voorzitterschap van Ben Verwaayen is een stevig vernieuwde lijst samengesteld op basis van het onderzoek door Hillenraad, de beoordeling door de peergroup en de visie en opinie van de leden van het Expertcomité. De nieuwe noteringen in de Hillenraad100 – editie 2019 zullen tijdens het Hortigala van het Jaar bekend worden gemaakt.

Breed gedragen
Ook bijzonder is dat het Hortigala, meer dan in het verleden, voor en door het tuinbouwcluster zelf wordt gedragen en onderschreven. Het Hortigala heeft zich in 15 jaar ontwikkeld tot een evenement waar de meest toonaangevende ondernemingen vooruitblikken naar de toekomst. In het Hillenraad100-magazine zal uitvoerig aandacht worden besteed aan nieuwe ontwikkelingen en de posities die de verschillende spelers in het cluster innemen. 

Op 1 november 2019 verschijnt de vertrouwde uitgave van de Hillenraad100.


Fotobijschrijft:
- OlafJanssen [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ridderzaal,_Wiki_Techstorm_on_tour_at_the_House_of_representatives_in_The_Hague_01.jpg

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant