Berg Hortimotive in de Onderdelenzoeker Royal Brinkman | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Denni van Huis

Berg Hortimotive in de Onderdelenzoeker Royal Brinkman

Royal Brinkman heeft het assortiment uitgebreid met logistieke totaaloplossingen door alle onderdelen van Berg Hortimotive toe te voegen aan het assortiment.

De totaalleverancier kan met de uitbreiding van Berg Hortimotive op de webshop nog beter voorzien in de toenemende schaarste van arbeid. En voor nog meer gemak voor de teler. De onderdelen van deze logistieke totaaloplossingen zijn te vinden in de Onderdelenzoeker. Naast onderdelen vind je ook how-to video's over hoe het onderhouden in zijn werk gaat. 

Makkelijk & snel
Royal Brinkman zet voortdurend in op gemak voor de klant. De Onderdelenzoeker is een online tool die hier nauw op aansluit: de teler kan binnen slechts 3 stappen een onderdeel vinden voor een machine of installatie. Royal Brinkman is continu bezig met het uitbreiden van de Onderdelenzoeker met passende onderdelen voor machines in de bedekte tuinbouw. 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>