Logo bloemenkrant.nl
Foto:
Growers pride

Helleborus snijbloem nu jaarrond

De Helleborus snijbloem is met haar bijzondere bloemkelkje een niet alledaagse toevoeging in boeketten en arrangementen.

Vanaf week 37 komt De Haas met een nieuw merk op de markt: "Helleborus four seasons". IJzersterk, in verschillende lengtes én opvallend gepresenteerd.

De ontwikkelingen op het Helleborus vlak gaan hard. Helleborus kweker en pionier Arschwin de Haas was er vanaf het eerste uur bij. De kweker teelt dit gewas nu een aantal jaar als snijbloem en ziet de populariteit groeien. Dat de Helleborus als snijbloem nu jaarrond beschikbaar is ziet hij als een absolute meerwaarde voor het product. "We merken dat de vraag naar dit product door arrangeur en bloemist toeneemt. De bloemvorm wordt prettig gevonden om te verwerken in boeketten. De Helleborus geeft een exclusieve draai aan een eigentijds boeket. Ik vind het mooi dat we deze bloem jaarrond kunnen leveren."
Bijkomend voordeel van deze Helleborus is het lange vaasleven. "We testen continu en de kwaliteit is over het gehele jaar gezien, goed te noemen. Het vaasleven is gemiddeld 3 weken. Hiermee scoort de Helleborus hoog ten opzichte van de gemiddelde snijbloem."
Dit type Helleborus is herkenbaar aan prachtige groen witte bloemkelkjes en de bossen zijn verpakt in een papieren hoes. "We hebben bewust gekozen voor een papieren verpakking van ons product. Ons bedrijf is MPS GAP gecertificeerd en wij willen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid ook uitstralen in onze producten. Daarnaast willen we steeds verbeteren en inspelen op trends in de bloemensector. Onze tests wijzen uit dat papier als bloemverpakking voor onze producten goed werkt. Naast dat het duurzamer is, is het mooi en past het in deze tijd."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden