Geblinddoekte bloemschikshow Flower Circus tijdens Pyramide NajaarsEvent | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: pyramide

Geblinddoekte bloemschikshow Flower Circus tijdens Pyramide NajaarsEvent

Super gezellig. Drukbezocht met ruim 200 klanten. En op een grappige, ontspannende en creatieve manier veel inspiratie en tips opdoen.

Dat is de geslaagde Najaar Shopping Event van Pyramide op dinsdag 8 oktober in het kort. Flower Circus sloot de geslaagde dag af met twee fantastische bloemschikshows.

Optreden Flower Circus
Bloemartiest Michael van Namen en grapjesmaker Jhon Koopman houden bloemschikshows op een niet-traditionele manier. De grapjes vliegen over en weer. Er is veel interactie met klanten. En Michael geeft super goede tips, terwijl hij ondertussen al kletsend energiek bloemstukken maakt. Zo maakte hij een prachtig bruidsboeket binnen 5 minuten en zelfs één arrangement geblinddoekt, waarbij hij puur werkte op gevoel. Kortom, fantastische shows, die je echt een keer gezien moet hebben.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>