Greenport Aalsmeer Event in teken van vernieuwen en mislukken | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: greenport aalsmeer

Greenport Aalsmeer Event in teken van vernieuwen en mislukken

De mooiste innovaties ontstaan vaak pas na of juist dankzij de nodige mislukkingen. Fouten maken we allemaal, toch stoppen we onze mislukkingen het liefst in de doofpot. Waarom eigenlijk?

Ruim baan voor vernieuwen en mislukken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober. Om 16.00 uur start er een afwisselend en interactief programma met onder andere Paul Iske, hoogleraar innovatie en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.

Jaap Vreeken
Bouvardiakweker Jaap Vreeken uit Rijsenhout is de eerste tuinder in Nederland die met zijn bedrijf is overgeschakeld op gelijkspanning. Hij weet als geen ander dat innoveren met vallen en opstaan gaat. 'Wij zijn op ons bedrijf echt aan het pionieren als het gaat om innovaties op het gebied van teelt en techniek. Soms nemen we iets te grote stappen, maar het levert altijd iets op.' Jaap deelt op het event zijn grootste falen met de bezoekers en wat daar voor moois uit voortgekomen is.

Greenport Aalsmeer Event
datum: donderdag 31 oktober
locatie: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 , Aalsmeer
tijdstip: 16.00-18.30 uur 

Fotobijschrift: Jaap Vreeken, Bouvardiakweker
 

  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>