Hugo Noordhoek Hegt nieuwe CEO Dümmen Orange | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Dümmen Orange

Hugo Noordhoek Hegt nieuwe CEO Dümmen Orange

Dümmen Orange, wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal, kondigt aan dat Hugo Noordhoek Hegt de volgende Chief Executive Officer (CEO) wordt, met ingang van 1 januari 2020.

Op dat moment gaat de huidige CEO Biense Visser met pensioen, nadat hij heeft gezorgd voor een naadloze overgang. Hugo komt formeel in dienst van Dümmen Orange op 1 november, zodat hij voldoende tijd heeft om het bedrijf met haar wereldwijde activiteiten en – het belangrijkste – haar klanten, goed te leren kennen. Na de overgangsperiode blijft Biense als lid van het bestuur van Dümmen Orange betrokken bij het ondersteunen van de bedrijfsstrategie.

Hugo Noordhoek Hegt (1961) is geboren en getogen in Nederland. In 1986 behaalde hij zijn masterdiploma rechten aan de Universiteit Leiden. Na het vervullen van zijn dienstplicht werkte Hugo 17 jaar bij Akzo Nobel in allerlei functies over de hele wereld. Hij vervulde verschillende sales- en marketingmanagementfuncties bij de afdeling Coatings in Nederland. In 1995 werd hij naar China gestuurd als manager in een joint venture met Beijing Red Lion Coatings. Enkele jaren later, in 1997, werd hij hoofd van de afdeling Car Refinishes in Noord-Azië, eerst in Singapore en later in Shanghai. In 2001 werd Hugo benoemd tot managing director van de Global Non-Stick en High Heat Coatings divisie in Chicago, met productiefaciliteiten in de VS, Zuid-Amerika, Europa en Azië. 

Lees het hele bericht op de site van Dümmen Orange.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>