Koen Pack met Hydropapier hoes genomineerd voor Greenovation Awards | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: PR

Koen Pack met Hydropapier hoes genomineerd voor Greenovation Awards

In samenwerking met klanten en leveranciers heeft Koen Pack een serie FSC-gecertificeerde hoezen van waterafstotend Kraft papier ontwikkeld. De papieren hoezen geven het boeket een natuurlijke en duurzame uitstraling.

Doordat het Kraft papier waterafstotend is, behoudt de verpakking haar goede kwaliteit en natuurlijke uitstraling. De hoezen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar, ze kunnen ingeleverd worden bij het oud papier. Er zijn verschillende testrapporten voor zowel de waterafstotendheid, de sterkte van het papier en de afbreekbaarheid volgens de EN 13432 norm.

De 'Green Walk'
Als je tijdens de Trade Fair in Aalsmeer de Green Walk volgt, komt je langs stand 3.1 waar ook de Hydropapier hoezen te zien zijn. Koen Pack ondersteund door haar deelname aan de Green Walk de ambities van het duurzame platform Floriculture Sustainability Initiative (FSI). De FSI-leden  willen in 2020 90% van de internationaal verhandelde bloemen duurzaam produceren. Voor de Nederlandse kwekers is duurzaam: MPS-GAP, Global-GAP of SKAL-gecertificeerd. Koen Pack neemt deel aan verschillende platformen en met materialen met FSC en Kiemplantlogo ondersteunen zij deze ambitie.  In het uitgebreide stalenboek lees je meer over de eigenschappen van verschillende materialen die voor het verpakken en decoreren van bloemen en planten gebruikt worden. Ook deze zal in de stand aanwezig zijn.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>