Royal Brinkman breidt assortiment uit met producten Plant Health Cure | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Samenwerking PHC.jpg Het team Crop Care van Royal Brinkman en de specialisten van Plant Health Cure.
Samenwerking PHC.jpg Het team Crop Care van Royal Brinkman en de specialisten van Plant Health Cure. (Foto: PR)

Royal Brinkman breidt assortiment uit met producten Plant Health Cure

's-Gravenzande – Royal Brinkman, een van de grootste toeleveranciers voor de (glas)tuinbouw ter wereld, is een samenwerking aangegaan met Plant Health Cure (PHC), producent en leverancier van organische biologische meststoffen, nuttige wortelschimmels, wortelbacteriën en biostimulanten. Daarmee breidt Royal Brinkman haar assortiment voor gewasbescherming en plantweerbaarheid uit met een groot aantal hoogwaardige en SKAL-gecertificeerde producten.

Royal Brinkman is doorlopend op zoek naar het antwoord op vragen van klanten op het gebied van biologische en milieuvriendelijke middelen. Plant Health Cure ontwikkelt al meer dan 20 jaar producten en teeltprogramma's om de gezondheid van de plant én de grond te verbeteren. Daarmee worden planten weerbaar gemaakt, waardoor plantenziekten kunnen worden voorkomen. De vijf onderdelen van het Plant Health Cure-programma zorgen samen voor een zeer compleet pakket, dat voorziet in wortelbiologie, biostimulanten, meststoffen en bodemverbeteraars. Daarmee kan drastisch worden bespaard op bestrijdingsmiddelen en (kunst)meststoffen, terwijl de gezondheid van planten juist toeneemt.

"Wij zijn heel erg trots op deze samenwerking", aldus Pius Floris, oprichter van Plant Health Cure. "Royal Brinkman is al meer dan 130 jaar een rots in de branding voor telers. Hun vertrouwen in ons systeem en onze producten is een groot compliment". Pius Floris richtte Plant Health Cure in 1997 op. Sindsdien maakt hij zich sterk voor het verduurzamen van de land en –tuinbouw en het terugdringen van kunstmestgebruik. Inmiddels worden producten en methoden van Plant Health Cure toegepast in 37 landen over de hele wereld.

De biologische en milieuvriendelijke producten van Plant Health Cure zijn vanaf nu bij Royal Brinkman wereldwijd verkrijgbaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>