Afbeelding
Foto: PR

Veredelaars presenteren gezamenlijk hun parels bij Ter Laak Orchids

Algemeen

Verbinding is het sleutelwoord in het inspiratiecentrum van Ter Laak Orchids. Om de Phalaenopsis naar een hoger niveau te tillen, wil de kweker krachten bundelen, kennis delen en klanten inspireren.

Hieruit is een initiatief ontstaan met de veredelaars Anthura, Floricultura en Sion. In een gezamenlijke assortimentspresentatie showen zij hun parels, welke gezamenlijk het unieke assortiment van Ter Laak vormen, aangevuld met eigen veredelde soorten van de kweker. Enerzijds worden klanten geïnspireerd met toekomstige soorten en verrassende producttoepassingen en anderzijds krijgen de veredelaars waardevolle feedback op hun variëteiten.

Jaarrond kunnen klanten zich door de assortimentspresentatie laten inspireren. Elke vier maanden wordt deze vernieuwd door een stylist, passend bij een thema van dat moment. De nieuwste presentatie is vanaf 4 oktober te bezichtigen en staat in het teken van 'Autumn Chique'. Met dit thema willen de veredelaars laten zien hoe je orchideeën op een stijlvolle manier kunt verwerken. De koper-, brons- en goudtinten laten zien hoe je warmte kunt creëren gedurende de herfst- en wintermaanden. De presentatie is gestyled door topstyliste én Nederlands Kampioene bloemschikken Hanneke Frankema. Geïnteresseerden die de presentatie willen bekijken, zijn doordeweeks op afspraak van harte welkom.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant