Get ready for the Flower Bazar | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: 2dezign

Get ready for the Flower Bazar

De opbouw van de Flower Bazar is in volle gang om op zaterdag 21 september aanstaande haar deuren te openen.

Veel bloemisten, bouwmarkten en retail hebben zich al als bezoeker aangemeld. Zij komen niet alleen naar Boltze in Braak om inspiratie op te doen, maar ook om in te kopen. 

De Flower Bazar is een nieuw pop-up event dat 2dezign heeft ontwikkeld. De kracht van het event uit zich in de mogelijkheid voor directe verkoop en om samenwerkingen in een nieuwe markt met homedecoratie aan te gaan. Onder andere Just Chrys, Dümmen Orange, Lisianthus The Special Flower, Tesselaar Alstroemeria en diverse handels- en deco bedrijven zijn aanwezig op het grote zomerevent van 4000m2 aan bloemsierkunst en decoratie.

Bezoekers
De toegang voor het event is gratis en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Onder het genot van een hapje en drankje worden de bezoekers verrast met innovatieve shop- en verkoopconcepten door het combineren van bloemen en planten met woonaccessoires, maar ook interessante beursaanbiedingen en hoge kortingen ontbreken niet op dit event. 
Op zaterdag en zondag kunnen de bezoekers inspiratie opdoen tijdens het StylIT Lehner Wolle congres. De designers van Lehner Wolle en 2dezign geven dan doorlopend creatieve workshops met de producten van de deelnemers. Op maandag 23 september aan het einde van de middag sluit de Flower Bazar haar deuren weer. 

De Flower Bazar wordt gehouden bij Boltze in Braak bij Hamburg, Alte Landstraße 42, 22145 Braak.

Ook de Flower Bazar bezoeken, meld je dan aan via sales@boltze.de zodat zij met de catering op je kunnen rekenen.
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>