Nieuwe oranje pluischrysant 'Bellavista': eyecatcher in de dop | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Fotografie Wilfried Overwater

Nieuwe oranje pluischrysant 'Bellavista': eyecatcher in de dop

Opvallende pluischrysant van Royal Van Zanten doet haar intrede.

De opvallende pluischrysant met haar heldere en krachtige oranje kleur zal jaarrond beschikbaar zijn. De productie van 16.000 stelen per week wordt gerealiseerd op één van de vijf teeltlocaties van Arcadia, Hoefweg, De Lier.

Door jarenlange ervaring, kennis en kunde is Arcadia gespecialiseerd in de teelt en vermarkting van een breed assortiment van 25 verschillende soorten pluischrysanten. Dat zij daarnaast ook Decorum lid zijn, versterkt hun kwaliteitsmerk dat zij door de jaren heen hebben opgebouwd. 

Bellavista, een variëteit van Royal Van Zanten, is onderscheidend door haar prachtige oranje kleur en krachtige forse bloem met maar liefst een diameter van ca.13 cm. Ze doet haar naam eer aan: 'Bellavista' betekend 'prachtig uitzicht' en dat is precies wat je creëert wanneer je haar in een arrangement of boeket verwerkt. Haar iconische oranje kleur zou je wellicht snel associëren met de herfst, maar vergis je niet: juist deze onderscheidende kleur zorgt ervoor dat ze in het oog springt in elk seizoen. Een echte eyecatcher in de dop. Combineer 'Bellavista' met warme tinten of kies juist voor contrasterende kleuren: zo zet je haar  in als 'statement' bloem. Een pluischrysant met uitstekende houdbaarheid en internationale allure. 

De 'Bellavista' kan jaarrond op alle vestigingen van Royal FloraHolland geleverd worden en zal ook voor de verschillende klokken verschijnen. 
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>