Redactieleden 'Onze Boerderij' met Westland HortiTours op pad | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: westland hortitours

Redactieleden 'Onze Boerderij' met Westland HortiTours op pad

Westland HortiTours heeft ooit een rondleiding verzorgd voor de organisatie Nuffield, waarbij Yvon Jaspers is betrokken. Yvon Jaspers was zelf ook tijdens deze rondleiding aanwezig.

Aad Verduin van Westland HortiTours: "Mede hierdoor heeft de redactie van 'Onze Boerderij' contact opgenomen met ons, met de vraag of er bij onze partners interesse is voor deelname aan de opnames van 'Onze Boerderij'. Deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen en ben ik met 2 dames van de redactie langs verschillende kwekers geweest. Leo van der Lans van Lans uit Maasdijk was bereid om aan de opnames deel te nemen. De uitzending met Leo van der Lans wordt uitgezonden op zondag 15 september om 20.20 uur op NPO 1."

Zie ook de site van de KRO.
 
 
Westland HortiTours biedt professionele rondleidingen met enthousiaste en deskundige gidsen in de Nederlandse glastuinbouw voor de zakelijke markt.  
Dankzij de medewerking van gerenommeerde tuinbouwbedrijven in bloemen, potplanten, groenten en tuinbouwtoeleveranciers is Westland HortiTours in de gelegenheid de zakelijke rondleidingen in innovatieve bedrijven te organiseren. Voorts is er een goede samenwerking met World Horti Center, Gemeente Westland, Tomatoworld, HollandDoor, Delphy en WUR. 

 
Meer info op: www.westlandhortitours.nl  
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>