PR-evenementen rondom Bedankt Plant campagne | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
mooiwatplantendoen
mooiwatplantendoen (Foto: BBH)

PR-evenementen rondom Bedankt Plant campagne

Rondom de publiekscampagne Bedankt Plant (start 16 september in Duitsland en Frankrijk en 23 september in Nederland) zullen ook dit jaar weer PR-evenementen georganiseerd worden.

Duitsland
In Duitsland gaat BBH de grootste en meest relevantste uitgevers van tijdschriften in Hamburg en München bezoeken met een mobiele Plant Bathing Studio. Een Amerikaanse Airstream camper wordt helemaal ingericht met planten en redacties worden uitgenodigd om even te komen ontspannen in deze oase van groen. Zo kunnen ze zelf beleven dat planten daadwerkelijk een positieve invloed hebben op hoe je je voelt en bovendien ervaren wat een rust planten brengen. 
Journalisten krijgen tevens een fotogeniek boekje met allerlei interessante, onverwachte feitjes en weetjes over planten mee. 
Planning: dinsdag 17 september Hamburg en donderdag 19 september München.


Bekijk ook de clip.

 
Frankrijk
Voor Frankrijk geldt een andere aanpak. In Parijs vindt op donderdagavond 19 september de persopening van L'appartement Merci les Plantes plaats. In dit plantenappartement kun je de positieve werking van planten beleven in drie verschillende ruimtes. Er is een woonkamer waar je lekker kunt gaan zitten en bijkomen tussen de planten én een selfie kunt maken voor de "plant-wall", je kunt een yoga-sessie (op inschrijving) volgen waarbij een yogi je helemaal meeneemt in de plantenwereld en in de "groene" keuken zal een chef zijn kunsten vertonen met eetbare planten.
Het appartement is voor het publiek geopend van vrijdag 20 september t/m zondag 22 september van 09.00 tot 21.00 uur. Het bevindt zich in een van de nieuwe trendy wijken in het centrum van de stad: Chez Simone, 226 Rue Saint Denis, Parijs. 
 
Nederland
In Nederland opent BBH op maandag 21 oktober de Plant House: de onofficiële afterparty van het ADE (Amsterdam Dance Event). De Plant House is een plek waar je na ADE twee dagen kunt rechargen. Als tegengeluid van de drukke house en dance muziek is dit een plek waar je even kunt onthaasten, maar ook kunt opladen door de kracht van planten. Een huis waar je doorheen loopt, elkaar kunt ontmoeten, waar je samen naar een rustgevend planten-dj-concert kunt luisteren. In de woonkamer, badkamer en slaapkamer kun je elk op een andere manier de fijne eigenschappen van planten beleven.
De Plant House is open op 21 en 22 oktober van 10.00 tot 20.00 uur en zal te vinden zijn op de Utrechtsedwarsstraat 13-2 in Amsterdam. 
 
Half oktober volgt een PR-evenement in het Verenigd Koninkrijk, waarover later meer.

Al deze evenementen horen bij de Bedankt Plant campagne waarin planten worden bedankt omdat ze ons energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder maken, en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water.

Meer informatie op www.bloemenbureauholland.nl
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>