Terra Bleiswijk verhuist naar pand Royal Brinkman | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Michel Heerkens

Terra Bleiswijk verhuist naar pand Royal Brinkman

In januari 2020 verhuist Terra, groothandel voor de bloemisterij, naar het pand van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk.

Met Berkel Flowers & Plants, Hogervorst Verpakkingen én Royal Brinkman in één pand ontstaat een centraal servicepunt voor de (bloemen)detailhandel en telers in het Groene Hart. Telers en bloemisten kunnen terecht voor een uitgebreid pakket van bloemen, planten, decoratie artikelen, verpakkingsmaterialen en overige tuinbouwtoelevering. 

Terra Bleiswijk startte in 1982 op het terrein van Bloemenveiling Bleiswijk en verhuisde in 2016 naar het terrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Met de aankomende verhuizing naar het pand van Royal Brinkman blijven de bedrijven binnen Terra Bleiswijk; Berkel Flowers & Plants en Hogervorst Verpakkingen, naast elkaar gevestigd, waardoor one-stop-shopping mogelijk blijft en er overdekt geladen kan worden. 

Voor Royal Brinkman vormt de komst van Terra Bleiswijk het startschot voor de restyling van de vierde shop in Nederland. Royal Brinkman restylde in 2019 al drie shops: In Gameren en Venlo werd nieuw gebouwd en in 's-Gravenzande is de shop volledig aangepast aan de moderne eisen. Nu is Royal Brinkman Bleiswijk aan de beurt en de komende maanden wordt de locatie van alle gemakken voorzien. 

Voor Royal Brinkman blijft aanwezigheid in deze belangrijke tuinbouwregio 'het Groene Hart' met een eigen servicepunt van grote waarde. De winkeloppervlakte blijft gelijk en in de nieuwe functie wordt het pand een belangrijk tuinbouw meetingpoint voor telers en bloemisten.
 
Van augustus tot en met eind januari 2020 kunnen de klanten van Terra Bleiswijk nog gewoon terecht aan de Klappolder in Bleiswijk, ook de shop van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk blijft tijdens de verbouwing open.


Bij de foto: Gerard en Jan Hogervorst (Hogervorst verpakkingen), Gert-Jan van Peer en Menno Krabben (Royal Brinkman) en Mark Mostert en Remco Weenink (Berkel Flowers) kijken uit naar een efficiënte samenwerking. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>