Afbeelding
Foto: NZBT

Seasonal Flower Event in de sfeer van 'Trends & Zomerbloemen'

Algemeen

Op donderdagavond 12 september organiseert de Nationale Zomerbloemententoonstelling het Seasonal Flower Event 2019 in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk.

Tijdens het Event zal Trendwatcher Aafje Nijman van Bureau Nijman +van Haaster haar visie delen op het gebied van trends, toegespitst op zomerbloemen. Aafje zal onder andere ingaan op het belang van het signaleren van trends en hoe daar gebruik van te maken. Ter plaatse vindt aan de hand van een bloemschikdemonstratie een uitbeelding van deze trends plaats.

Gedurende de avond vindt ook de prijsuitreiking van de NZBT-keuring plaats, en ook de Meesterteler Award voor het product met de hoogste score en de Stimuflori Innovation Award voor het meest innoverende product uit de tentoonstelling, gezien vanuit marktperspectief.

De combinatie van een afsluitende, informele borrel bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk, gesponsord door Stimuflori, maakt het geheel tot een waardevolle avond.  

De tentoonstelling met als thema 'Nazomeren' vindt dit jaar plaats van 12 – 15 september a.s. Een terugblik op vorige tentoonstellingen en actuele informatie, zoals openingstijden vindt u op www.nzbt.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant