Orchidee Nederland viert de Internationale Dag van de Orchidee | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: otchideenederland

Orchidee Nederland viert de Internationale Dag van de Orchidee

Op de Internationale dag van de Orchidee presenteert Orchidee Nederland het ultieme geluksgevoel van de Orchidee met de 'Orchid Room' midden op Utrecht Centraal.

De Orchid Room (meer bekend als de Growroom) is een bolvormig object gevuld met orchideeën in combinatie met groene planten. 
Ruim 300.000 reizigers krijgen vandaag, 5 september, de unieke kans een kijkje te nemen in deze Orchid Room die speciaal voor deze dag weelderig is aangekleed met een rijk assortiment aan orchideeën. 'Plant Bathing' midden op het grootste station van Nederland. Het fenomeen 'Plant Bathing' verlaagt je hartslag en bloeddruk, zorgt ervoor dat je minder stresshormonen aanmaakt en verbetert je immuunsysteem. En van al die orchideeën word je ook nog eens gelukkiger.


- De internationale Dag van de Orchidee is opgericht om de orchidee te promoten in binnen- en buitenland, een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse orchideeën-kwekers.
- Uit onderzoek is gebleken dat de orchidee de plant is die het hoogste gevoel van geluk geeft. (bron: Right Marktonderzoek en Advies B.V. uitgevoerd voor Bloemenbureau Holland: 3-meting campagne pot orchidee 2018) 


www.orchidsinfo.eu 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>