Afbeelding
Foto: holygreen

Opbouw HOLYGREEN in volle gang

Algemeen

Aanstaande vrijdag 23 augustus barst het feest op het Industrieterrein van Hazersouwde-Dorp los.

De derde editie van Holygreen Festival staat voor de deur. De organisatie is de gehele week al druk bezig om het festival wederom weer te voorzien van heel veel groen. 
Het groene festival opent om 16:00 uur haar deuren en trappen af met de Holy Battle, een wedstrijd waar talenten zich konden aanmelden voor een plaats op het podium. De winnaars Ed Vos, Marijn de Jong en DJ Raymundo trappen af op de Mainstage en de Omloop in de Groene Kroeg. 
Waar menig vriend van Holygreen zich nog kan herinneren dat vorig jaar een grote regenbui het festival voor 30 minuten stillegde, zal het er dit jaar gelukkig een stuk zonniger uitzien. Met een voorspelling van maar liefst 25 graden beloofd het een heerlijke zomeravond te worden. 
De gehele avond kun je o.a. genieten van heerlijke cocktails, graffiti leren spuiten door grafitti artist Ruud Kooger, chillen op het waterterras en vanuit de borrelkar worden verschillende speciaal bieren geschonken en kun je genieten van een borrelplank. Ook de patat van Perron3 mag zeker niet ontbreken.  
Met The Partysquad, Lady Bee, Dirrty Berry, Moombahteam, de Bijtels, Los Banderos en DJ Mivo in de line-up belooft het een fantastisch zomers & groen festival te worden. De laatste kaarten zijn te verkrijgen via de website. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant