'Matching Days' van Logico | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: logico

'Matching Days' van Logico

Van dinsdag 2 juli tot en met vrijdag 5 juli organiseert Logico de Matching Days in De Lier. 

Tijdens deze dagen worden zowel de noviteiten, thema's en klantoplossingen getoond. De huisshow is speciaal voor de klanten van Logico, kwekers en overige relaties.

Matching Days
De Matching Days is de huisshow van Logico, waarbij wij de (klant)wensen matchen met Logico-orchideeën. "Om aan zoveel verschillende belangstellende onze producten te laten zien is geweldig. Vooral nu we inspelen op de verschillende klantsegmenten", vertelt Arie Stolk, directeur bij Logico. "Daarnaast hebben we de beschikking over alle soorten orchideeën. 
We zijn niet voor niets de orchideeënprovider van A-Z voor klanten van A-Z."

Toevoeging
Arie Stolk: "Logico heeft de kennis van de markt, waardoor wij retailers, bouwmarkten, tuincentra, exporteurs en groothandelaren optimaal kunnen bedienen. Tijdens de Matching Days kunnen wij aantonen dat we een interessante partner zijn voor zowel het aanbod als de vraag." Arie gaat verder: "De kracht van Logico is dat wij voor elke klant custom made oplossingen kunnen aanbieden. Dit laten wij natuurlijk allemaal zien tijdens de Matching Days."

www.logico.nu 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>