Hilverda De Boer neemt Zweedse Gustafssons Blommor over | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: hilverda de boer

Hilverda De Boer neemt Zweedse Gustafssons Blommor over

De Aalsmeerse exporteur Hilverda De Boer neem per 1 juli de activiteiten van de Zweedse groothandel Gustafssons Blommor over.

De activiteiten worden ondergebracht bij dochteronderneming Hilverda De Boer Sverige in Skövde, centraal gelegen tussen Göteborg en Stockholm. 

Vooraanstaande Zweedse leverancier 
Gustafssons Blommor is al decennialang een belangrijke leverancier aan bloemisten in Zweden. Door de activiteiten onder te brengen bij Hilverda De Boer Skövde zullen de gezamenlijke klanten nog beter bediend kunnen worden. Niet alleen met producten uit een webshop, maar ook met een efficiënte logistiek, uitgevoerd door een team van ervaren medewerkers. 

Logistieke hub én voorraad 
Hilverda De Boer Skövde zal voornamelijk functioneren als logistieke hub, om bloemisten snel te voorzien van topkwaliteit bloemen en planten van Zweedse, Nederlandse en wereldwijde kwekers. Bloemisten kunnen deze producten zelf uitboeken op de uitgebreide webshop of bestel-app van het Nederlandse moederbedrijf. Ook zullen er op de locatie zelf altijd verse bloemen en planten aanwezig zijn, waarmee bloemisten hun voorraden snel kunnen aanvullen. 

Sinds jaren '50 in Scandinavië 
Hilverda De Boer is geen onbekende in de Scandinavische markt. Als sinds de jaren '50 van de vorige eeuw exporteert het bedrijf snijbloemen van Aalsmeer naar Noord-Europa. Naast het filiaal in Skövde is er ook een filiaal in Stockholm en zijn er zes filialen in Noorwegen. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>