Afbeelding
Foto: decorum

Decorum sponsort The Hague Fashion Week

Algemeen

Vrijdag avond 28 juni 2019, zullen verschillende Decorum producten te zien zijn tijdens Shopping Night Den Haag, welke de officiële aftrap is van The Hague Fashion Week 2020.

In dit tijdperk van Fast Fashion is de jonge generatie designers bewust bezig met het verduurzamen van de mode industrie. Decorum steunt dit initiatief dan ook graag. In samenwerking met de organisatie neemt Decorum de aankleding van de catwalk (Bombastiq Boulevard) voor haar rekening. Daarnaast zullen de modellen tijdens diverse fashionshows met Decorum producten lopen. Hier is bewust de samenwerking opgezocht met designers die duurzaamheid, net als Decorum, hoog in het vaandel hebben staan. Onder andere de creaties van Vincent Moerman en Miss Pearl Couture zullen met Decorum producten te zien zijn. 
Dat duurzaamheid een van de merkbeloftes van Decorum is, moge duidelijk zijn. Afgelopen jaar lanceerde Decorum de duurzame Feel Green lijn. Feel Green voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van o.a. product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of meermalig fust. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant