Hortensia's voor tienjarig jubileum Hermitage | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: lm flower fashion

Hortensia's voor tienjarig jubileum Hermitage

De Hermitage in Amsterdam bestaat dit jaar tien jaar.

De jubileum cijfers 10 zijn levensgroot verbeeld met hortensia's en sieren de entree van het museum. In de binnentuin kunnen de bezoekers genieten van arrangementen met de snij-hortensia's. De bloemenpracht aan de Amstel is gestylded door LM Flower fashion en is in samenwerking met Hydrangeaworld en OASIS Floral Products Benelux gerealiseerd.

Tien jaar Hermitage Amsterdam
Op 19 juni 2009 werd de Hermitage Amsterdam in het bijzijn van koningin Beatrix en president Poetin geopend. Sindsdien zijn er zestien grote tentoonstellingen georganiseerd met kunst uit de immense Peterburgse Hermitagecollectie van ruim drie miljoen objecten. Van verhalende tentoonstellingen over het hof van de tsaren, Peter en Catharina de Grote en de Zijderoute tot exposities over bekende meesters en kunstschatten, zoals de huidige jubileumtentoonstelling De Schatkamer. Binnenkort verwelkomt het museum de 5 miljoenste bezoeker.

De snij-hortensia als event-bloem
Voor de viering van het jubileum is een selectie snij-hortensia's via Hydrangeaworld geselecteerd. In blauwe tinten hortensia's Pimpernel en Blue Lagune en in groen de hortensia Emerald Classic. De snij-hortensia's zijn na behandeling in Quick Dip in designer sheets van OASIS Floral Products Benelux verwerkt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>